Klær er ikke bare klær…

Mote- og tekstilbransjen er en av de mest forurensende industrier i verden. Med et voldsomt forbruk av vann, energi, kjemikalier og sprøytemidler, er den ødeleggende både for miljøet og for menneskene som arbeider i den.

regnjakke4

Nå vi designer våre regnjakker, er det ikke bare estetikk som står i fokus, men også fremtiden til våre barn…

Raindrops of Norway vil være med å forandre på det. Nylig ble det undertegnet en ny handlingsplan for tekstil mellom de nordiske miljøvernministrene. Som om vi skulle sagt det selv.

Vi vil ikke bare lage barneklær for fremtiden. Vi vil også at klærne skal produseres på en måte som gjør at være barn kan få en best mulig fremtid!

Våre løfter til dere;

1) Vi skal skape bærekraftige klær med tekstilmaterialer som er trygge og som kan brukes igjen og igjen.

2) Vi skal lage regntøy med en etisk standard som ivaretar menneskene som produserer klærne. Produksjonen skal også være mest mulig vennlig mot miljøet.

3) Vi vil være ledende innenfor bærekraftig design, forbruk og produksjon av klassisk regntøy til barn.

For tiden jobber vi intenst med å gjøre research for å finne tekstiler som tilfredsstiler våre krav til vannsøyle, design, etikk, kvalitet såvel som bærekraftig produksjon. Det samme gjelder for produsenter og fabrikker. Vi tar gjerne i mot tips til fabrikker og produsenter dersom noen av dere har noen ess på hånden! Gi oss gjerne en lyd på mail eller via Facebook!

KLÆR-ER-IKKE-BARE-KLÆR_infografikk